Родина фермерів із СУМЩИНИ з молока виробляє 15 видів різноманітних сирів…

8

Наш сайт https://afzs.sumy.ua/ на своїх сторінках у розділах порушує різноманітні теми щодо вирощування фермерами СУМЩИНИ, в тому числі й членами ГО «АСОЦІАЦІЯ ФЕРМЕРІВ  ТА ПРИВАТНИХ ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ СУМЩИНИ» (голова ОЛЕГ БОНДАРЕНКО), сільськогосподарських культур, про їхні досягнення, а також – про проблеми та виклики…

АНДРІЙ ГУСАК, заступник голови ГО  «АСОЦІАЦІЯ ФЕРМЕРІВ ТА ПРИВАТНИХ ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ СУМЩИНИ», голова БУРИНСЬКОГО ОСЕРЕДКУ ГО «АФЗСУ»: «Такі діалоги важливі для підтримки прифронтових громад, адже саме бізнес тут тримає життя, робочі місця та віру в перемогу»

400 корів – і 15 сортів сиру, повідомив сайт https://kurkul.com/…

Від домашнього хліба та пошуку екологічних продуктів – допомогли гранти…  

Це історія того, як невелике стадо може годувати сім’ю й приносити прибуток.

Фермер Владислав Кривозуб доводить власним прикладом, що успіху в бізнесі в умовах війни досягти можливо. Головне – не опускати рук…

Фермер і сировар із Сумщини, понад 20 років займається сільським господарством.

Навесні 2024 року він заснував власну сироварню «Основа» на базі сімейного господарства СФГ  КРИВОЗУБ С.І.

Тепер це бренд, який швидко здобув популярність серед споживачів не тільки на СУМЩИНІ, а й в державі.

На СУМЩИНІ ексклюзивні, натуральні, крафтові медові напої виготовляє родина ТРОНІВ…

«Ідею створення сироварні виношували мій батько з братом. Колись ми бачили за кордоном голландські сироварні й нам сподобалась концепція замкненого циклу. У нас є поля, є ферма, і ми вирішили робити готовий продукт, який можна продавати людям», – розповів Владислав Кривозуб.

Про особливості цього мініагро-кейсу:

замкнений цикл виробництва: від власних полів і ферми до готового продукту;

різноманітний асортимент (15 сортів сиру), що дозволяє задовольнити різні смаки;

сімейний підхід до управління;

гнучкість і здатність адаптуватися навіть в умовах війни.

На РОМЕНЩИНІ 34-річна фермерка, яка практикувалася в НІМЕЧЧИНІ та ШВЕЙЦАРІЇ,  успішно вирощує спаржу – «весняне золото»…

Сироварня – справжній сімейний бізнес. Владислав із дружиною Інною розподілили обов’язки: він займається виробництвом, продажами та логістикою, вона – маркетингом, соцмережами й просуванням.

Саме соцмережі стали головним каналом збуту.

А батько й брат опікуються агрономією та фермою.

Більш детально про сімейний бізнес Кривозубів наш сайт https://afzs.sumy.ua/ дещо пізніше…

Фермер  ПЕТРО ПОСТІЛ з РОМЕНЩИНИ вирощує кавуни вагою до 15 кілограмів…